• Slide1

  • Slide2

Liuskeilla näyttävyyttä

Täysin samanlaista seinää ei varmasti ole naapurilla 🙂 . Jokainen kivi on uniikki – juuri sellainen kuin louhinnassa on irronnut. Lähtötilanteessa on käytettävissä palapeli jossa ei ole valmiita paloja. Lopputulos on aina omalaisensa ja tekijän ”käsialasta” kiinni. Liuskekiviseinä on käsityötä aidoimmillaan.

Tässä teemme liuskeiden kiinnitytä pihasaunan puukiukaan taakse  Leca® EasyLex 88 väliseinäharkkoon. Kiviin tulee saneerauslaastikiinnitys MOLEMPIIN pintoihin. Kivien valuminen estetään nauloilla jotka on sijoitettu kivien alapuolelle.

 

Valmis saumattu seinän yläreuna. Alakatossa on menossa panelointi. Paneelin alla näkyvät tuuletusrimat ja Sauna-Satu alumiinipintainen SPU-levytys.

 

Liuskekivet harkkosokkeliin. Allekirjoittanut eli ”iloinen muurari 🙁 🙁 🙁 ” asentamassa Pihtiputaan Kyhmykiilleliusketta eli Hopealoimu -liusketta harkkosokkeliin. Vasemmalla olevat kivet sommiteltu naulojen varaan. Kiinnitys etenemässä oikealta vasemmalle.

 

Tässä kohteessa käytimme Hopealoimu liusketta sekä sokkelissa että seinässä. Valkoinen osa on rapattu kuhmuraiseksi ja pinnoitettu antiikkilaastilla.

 

Rohkeasti kokeilemaan !